WhatsApp FaceBook send e mail
דיוויד פרנקל | צילום: תו...

פרונטו להמונים: השף דיוויד פרנקל פותח סניף ראשון של רשת אוכל איטלקי מהיר

נווית זומר
06.01.16

ברוח התקופה, גם מסעדות צמרת ושפים מובילים פותחים מזללות במחיר נגיש. אל הטרנד הזה מצטרף השף דיוויד פרנקל ממסעדת פרונטו בתל־אביב שמקים רשת מסעדות מזון מהיר איטלקי.

 

רשת pronto kiosko תגיש מגוון של פיצות ופסטות טריות, וסניף ראשון ייפתח בחודש פברואר ברמת החי"ל בתל אביב, במתחם "שוק צפון". בהמשך צפויים להיפתח עוד ארבעה סניפים.

 

"לראשונה בקריירה שלי אני זוכה להקים רשת מזון מהיר ולהגיש אוכל איטלקי טרי העשוי מחומרי גלם משובחים, במחירים נגישים", אמר פרנקל. "המנות אינן זהות לאלו המוגשות בפרונטו, אך הן עשויות ממרכיבים איכותיים ובמחירים נוחים לכל כיס".

 

התפריט שהרכיב פרנקל כולל מגוון פסטות טריות שיוכנו במקום מדי יום, וכן מנות אנטיפסטי ושלל סוגי פיצות שיאפו בטאבון של המקום. טווח המחירים ינוע בין 29 ל־55 שקל.

 

פרונטו, שהוקמה לפני 27 שנים על ידי רפי אדר, היא אחד המוסדות הקולניריים היציבים בארץ. פרנקל הצטרף אליה ב־2010.