WhatsApp FaceBook send e mail
סיר CASEROLA

בדקנו סיר קסרולה של נעמן

איריס ליפשיץ־קליגר
24.03.16

המוצר: רשת נעמן משיקה לקראת החגים את סדרת CASEROLA – סדרה של סירי יציקת אלומיניום בעלי אגירת חום גבוהה לבישול מהיר. הסירים מגיעים בגדלים שונים המותאמים למגוון בישולים רגילים ותבשילי קדירה, ומאובזרים בציפוי וויטפורד נון־סטיק אמריקאי רב־שכבתי למניעת הדבקת המזון, לשימוש מופחת בשמן ולניקוי קל ונוח. בצד המכסה (ולא בידית) יש פתח לשחרור אדים. בנוסף, למכסה מבנה ייחודי של בליטות קטנות המאפשרות, לפי היצרנית, לאדים העולים להפוך לטיפות נוזל ולרדת חזרה לתוך התבשיל, וכך אין צורך להוסיף מים בתהליך הבישול. הבישול בסירים מתאים לכל סוגי הכיריים: אינדוקציה, כיריים חשמליות, גז, קרמיות, הלוגן ובישול בתנור.

 

 

מחיר: 289־399 ש' בהתאם לגודל

 

 

חנה: "בישלתי פלפלים ממולאים ויצא נפלא, בפחות זמן ממה שבדרך כלל לוקח לי לבשל בסיר נירוסטה רגיל. לא הייתי צריכה להוסיף נוזלים בעת הבישול. הנוזלים שהצטברו נשמרו למרות הפתח הצידי לשחרור אדים. נחמד שיש שחרור מבוקר של אדים בבישול".

 

 

יעל: "בישלתי בזה את החמין של השבת ויצא נהדר. הסיר לא כבד למרות שהוא מתאים בהחלט לתבשילי קדירה. הופתעתי לטובה".

 

 

שרית: "בישלתי קדירה של גולש עם תפוחי אדמה, וגם תביט אורז עם עוף. אכן, זמן הבישול התקצר לעומת בישול בסירים הרגילים. יתרון גדול הוא שהאוכל לא נדבק לתחתית וקל מאוד לנקות אותו".

 

 

בשורה התחתונה: סיר מצוין שעושה את העבודה בפחות זמן. מחירו סביר לעומת סירי קדירה.