WhatsApp FaceBook send e mail
עטיפת הספר

סיפור על אהבה וסופלקי

04.04.16

במשך 25 השנים האחרונות ביקר המסעדן צביקי עשת כמעט בכל אי וכפר ביוון. הוא טעם, חקר, בדק וצלל למאות בתי אוכל כדי לספוג את המגוון הקולינרי המיוחד של המטבח היווני. את הטעמים והריחות, המסעדות והמאפיות על שלל בעלי הטברנות הצבעוניים שנקרו בדרכו, תיבל עשת בסיפורים אישיים והרבה אהבה - וכך נולד הספר "גרקו מטבח יווני". על הדרך, מוביל עשת את הקוראים בין סמטאות השוק של אתונה ומציע המלצות תיירות מקסימות על פינות נסתרות ומקומות רומנטיים שליקט במשך השנים, בין היתר גם באתונה, בסלוניקי, בלסבוס ועוד.

 

בספר תמצאו למעלה ממאה מתכונים למאכלים יוונים אותנטיים, שזורים בסיפורי דרך, צילומים מרהיבים, ודמויות מקומיות ססגוניות, המרכיבים יחד את תרבות האוכל השוקקת של יוון- אותה מגיש עשת לקהל הרחב גם במסעדה היוונית גרקו שהקים לפני כמה שנים במתחם גרינברג בתל־אביב.

 

מטבח יווני// הוצאה עצמית //380 עמודים, מחיר 178 שקל.

 

ניתן להשיג בחנויות הספרים המובחרות ובהזמנה אונליין באתר גרקו.