* מאיפה חזרת לאחרונה? מקמבודיה, תאילנד ווייטנאם. צילמתי שם ל"טוק טוק", תוכנית בישול.
* מה אתה תמיד אורז לטיול? תפילין, ספר טוב ותמונות של הילדים. אני סופר־משפחתי, ילד טוב שעריים.
* לאן תמיד חלמת להגיע אליו? יפן — בור בלתי נדלה של ידע בסגנון בישול.
* מהו המלון המועדף עליך בעולם? מלון בוטיק Laitse באי סיאם ריפ בקמבודיה. שקט, שלווה, נוף מטורף של מקדשים ונהר שוצף.
* איזו מסעדה מועדפת עליך? Vientiane Kitchen בבנגקוק, מסעדה של אוכל מלאוס ומתאילנד, עם תפריט שיש בו משבעה סוגים של סלט פפאיה ועד מרק שמבשלים מולך על השולחן על גחלים.
* איזה קפה אתה שותה בחו"ל? קפה קמבודי או וייטנאמי ששותים בדוכני הרחוב, זה הקפה הכי טוב שיש.
* מצלם תמונות ומעלה לרשת? תמונות של אוכל, של חוויות ממקומות שאני נמצא בהם ומהיומיום.
* הקנייה הכי טובה? סכין סושי יפנית שקניתי בניו־יורק לפני 11 שנים, ומשמשת אותי עד היום.
* הקנייה הכי גרועה? קניתי איזה ספר בישול מולקולרי ב־350 דולר, וחוץ מלהסתכל בתמונות שבו, לא השתמשתי בו, כי קשה להשיג את החומרים.
* היעד הבא? לכבוש את בורמה.
* למה אתה הכי מתגעגע בארץ כשאתה בטיול? לילדים, חוץ מזה לכלום.
* ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה? ליד מרילין מונרו. נראה לי שהיא הייתה מעבירה את הזמן בכיף.