• יש כל כך הרבה מלאכות שנעלמות אט־אט בעולמנו הקר והתעשייתי. הכנת סוכריות בעבודת יד היא אחת מהן. בחנות הסוכריות papabubble החליטו שלא עוד. בחנות הזו, שהיא למעשה רשת עולמית שסניף ראשון שלה הגיע בימים אלה גם אלינו, מייצרים סוכריות מול עיני הלקוחות, כך שחוויית האכילה היא רק החלק האחרון בשרשרת הביקור. קודמת לה התפעלות מתהליך הייצור, שמוליד סוכריות קטנטנות ומיוחדות, ממש תכשיטי סוכריות.
החנות הראשונה של papabubble נפתחה ב־2004 בברצלונה. המטרה הייתה לשחזר את האמנות העתיקה של ייצור סוכריות בעבודת יד, ולהעניק ללקוחות החנות חוויה כפולה, המשלבת צפייה בתהליך ההכנה העתיק, וטעימות של סוכריות. מיכל רובין, שביקרה באחת החנויות ונשבתה בקסם, החליטה להביא את הבשורה לתל־אביב.
הסוכריות המיוצרות בחנות הן מהז'אנר הקשיח (הן לא מיועדות בעיקר לילדים, אלא דווקא למבוגרים), ואף שקוטרן הוא כסנטימטר אחד, הן מעוצבות להפליא, כשעל כל סוכריה מוטבע הפרי שמעניק לה את טעמה. לצד טעמי פירות רגילים כמו פסיפלורה, פטל, תפוז, בננה ואננס, יש גם סוכריות שמשלבות עולמות טעם אחרים כמו תות שמנת, לימון שמנת, תפוח קינמון, קפה ושוקולד ואחרים / תהל בלומנפלד
• papabubble, דיזנגוף 179 תל־אביב, 7856947־073, א'-ה' 10:00־20:00, ו' 9:30־14:00