WhatsApp FaceBook send e mail
צילום : ידיעות אחרונות

בופה זה יפה

שירי גלס
22.03.17

פעם אירוח חגיגי כלל רק דאגה אחת – האם הסרוויס יספיק למספר האורחים או לא יספיק, ואז ניאלץ לשלב צלחת מרק סוררת מסט אחר. אבל היום כל ארוחת ערב, וכמובן ארוחת חג, כוללת התאמת המפה למפיות, סידור למרכז השולחן ואפילו גיבוש של קונספט. כן, קונספט לשולחן הסדר. ספר חדש ובו כל סודות האירוח המושלם, שאותו הגו מעצבת הבית של קבוצת "פעמית" שירן בן־שמעון לוי והעיתונאית מירי בן־דוד ליוי (שיש לנו הכבוד שהיא כותבת במוסף זה), מציע רעיונות לעיצוב בקלי קלות. בספר עצות לעריכת השולחן בהתאם לחלל ולסוג האירוע, מחשבון כמויות לאירוח נכון, ואפילו רעיונות למתנות קטנות למזכרת. אירוח מושלם כבר אמרנו?

 

"אירוח מושלם בקלי קלות", להשיג בסניפי "פעמית סטור" ברחבי הארץ ובחנויות הספרים.