WhatsApp FaceBook send e mail
דיינר רוסה

מסעדה: הדוד סם בחוף הכרמל

תהל בלומנפלד
29.01.18

• המפית שמקבלת את פני הסועדים ב"דיינר רוסה" מספרת את הסיפור כולו: "אתם אחרי סינגל ביער עופר ועוד לא שתיתם קפה?", נכתב עליה. "הולכים לדאות מעל חוף הבונים? יצאתם ממערות האדם הקדמון? מתכננים סיור גלריות בעין הוד?" כן, הדיינר החביב, שנפתח בצומת כרם מהר"ל, יושב בנקודה אסטרטגית למטיילים באזור חוף הכרמל.

 

מאחורי הדיינר עומדים בעלי מסעדת הבשר הידועה "דוניה רוסה"בעין הוד. התפריט, כיאה לדיינר, אמריקאי במהותו, כשמנת הדגל היא המבורגר הבוס (60 שקל) — גרסה מושחתת וטעימה להפליא שמורכבת מ־200 גרם בשר מעושן בוויסקי, אווז, ביצת עין, גבינת אמנטל, בצל מטוגן, חסה וחמוצים. שלא יחסר, מה שנקרא. בצידו של מגדל הכולסטרול הזה אפשר להזמין צ'יפס תוצרת בית נהדר או סלט קולסלאו. יש, כמובן, גם המבורגר נטול תוספות (40 שקל), מוצלח לא פחות.

 

עוד מנות דיינר: אנטריקוט עם ביצת עין וצ'יפס (75 שקל), מבחר פנקייקים (מ־25 שקל ועד 45 שקל לגרסה מלוחה ומשודרגת עם אווז, שמנת חמוצה, פרמזן, רוקט, זוקיני וביצת עין), קפה קר עם גלידת וניל ועוגיות שוקולד צ'יפס (25 שקל) וקינוחים עם דרכון אמריקאי כמו פאי תפוחים עם גלידת וניל (20 שקל). יש גם מנות ילדים נדיבות, כך שמשפחות ימצאו כאן סיום הולם לטיולים באזור.

 

• דיינר רוסה, צומת כרם מהר"ל (מתחם דור אלון), פתוח כל השבוע בשעות 07:30־22:00. טלפון: 073-7514593