WhatsApp FaceBook send e mail
צילום: אביגיל עוזי

דיוויד פרנקל, שף מסעדת פרונטו, עונה על שאלון הטיסה שלנו

חבצלת דמארי
23.04.18

* מאיפה חזרת לאחרונה? מקופנהגן ושטוקהולם, סיבוב קולינרי.

 

* מה אתה תמיד אורז לטיול? אוזניות וכיסוי עיניים.

 

* מה המקום שתמיד חלמת להגיע אליו? טוקיו נראית לי מעצמה קולינרית שלא יצא לי עוד לחוות אותה.

 

* המלון המועדף עליך בעולם? NIMB בקופנהגן. חדרים מרווחים ומעוצבים, אח בכל חדר, אמבטיות גדולות, מלא אקססוריז מגניבים באמבטיה.

 

* המסעדה המועדפת עליך? פראנסן בשטוקהולם, שלושה כוכבים, ארוחות טעימות בישיבה מסביב למטבח עצמו, 14־15 מנות של בשר מקומי אלגנטי, שירות טוב ואווירה מיוחדת.

 

* איזה קפה אתה שותה בחו"ל? אספרסו קטן.

 

* איזה מאכל הכי חסר לך כשאתה שם? מטבח עשיר בירקות ושמן זית ים־תיכוני שיש לנו כאן.

 

* הקנייה הכי טובה? מעיל עור בפריז, שחור ארוך של לה קלריק.

 

* הקנייה הכי גרועה? כפכפים מאיביזה שנקרעו אחרי שבועיים.

 

* היעד הבא? לונדון.

 

* מצלם תמונות ומעלה לרשת? מצלם לא יותר מדי, מפעם לפעם מנות קולינריות שטועם.

 

* למה אתה הכי מתגעגע בארץ כשאתה בטיול? לכלבה שלי ג'ין ולטריות של חומרי הגלם.

 

* ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה? תום יער. היא מצחיקה אותי מאוד.