WhatsApp FaceBook send e mail
קוביית שוקולד במקום כפית...

קוביית שוקולד במקום כפית סוכר

29.04.18

לכאורה, מה רע בכפית סוכר בקפה? "אמנם מדובר בחמישה גרם פחמימות ועשרים קלוריות", אומרת הדיאטנית עדינה בכר משירותי בריאות כללית, "אבל כשמדובר בעוד ועוד כוסות ביום, רמות הסוכר בדם עולות, הלבלב מפריש אינסולין שוב ושוב, הרעב עולה והשומן נאגר. וזאת כבר בעיה".

 

מה עושים? אפשר לוותר על הסוכר בכלל (לטעם מתרגלים מהר מאוד). אפשר להמתיק ב: מעט חלב, קמצוץ קינמון, טיפת תמצית וניל, כף קצפת (כן! השומן שבה יעניק תחושת שובע) או קוביית שוקולד (רצוי מריר ולפיכך עתיר נוגדי חמצון). אם הלכתם על ממתיקים מלאכותיים – במידה בבקשה.