אחרי שהוציאה את כל העובדים לחל"ת מגיעה השכם בבוקר גלית בשארים לבית הקפה שהקימה ליד היישוב צוחר בחבל אשכול ומתחילה ללוש בצקים, לחתוך ירקות טריים שזה עתה נקטפו בשדות על ידי בעלה ואביה, שניהם חקלאים, ולהכין את המנות שהוזמנו על ידי תושבי האזור.
את "גילו לי" פתחה לפני כשנה, "אחרי שנתיים וחצי שבהן נלחמנו במחלת הסרטן שתקפה את בני ולבסוף הכריעה אותו", היא מספרת. על הקירות בבית הקפה תלויים משפטים מלאי אופטימיות שאמר בנה, גילי, שנפטר בגיל עשר וחצי.
"בכל יום אני מקבלת הזמנות, מכינה בצקים, אופה קישים, שבלולי פיצה, חצ'פורי בפרשנות שלי, בורקס מבצק עלים שאני מכינה, לחמים, מטבלים, סלטים, עוגות שמרים, עוגיות, חלות, ועוד", היא מספרת, "ואני גם זו שמגיעה לבתי לקוחות עם האוכל".
• טלפון: 054-4882662