הטרנד שכבש את הארץ, פיתה חמה במילוי כל טוב, לא פסח על העיר הדרומית: לפני כשנה פתח חי אל אלפסי, תושב דימונה, מסעדת שף בשם "מסעודה" שמתגאה ביכולת לשלב חומרי גלם איכותיים ולהכניסם ל"קסם שמתרחש בכיס הבצק". כלומר: פיתות הממולאות בנתחי בשר משובחים, ירקות שרופים ורטבים מקוריים.
המסעדה משכה קהל רב מהסביבה, אבל אז הגיע הנגיף. "בתקופת הקורונה היינו סגורים", מסביר חי אל, "מערך המשלוחים והקונספט שמחייב את השיח ואת השמח בהכנת הפיתה לא איפשר לפתוח. משמע אין הכנסות, משלמים שכירויות, ספקים, סחורה שנזרקה לפח". חי אל נותר אופטימי למרות ההפסדים: "עברנו תקופה לא קלה. אבל הטעמים של מסעודה והמחמאות מהקהל נותנות לנו את הכוח והדרייב לפתוח ולהמשיך". המקום, כאמור, נפתח מחדש וכשר. הקהל מוזמן לבוא רעב.
כתובת: מרכז מסחרי יגאל אלון 11, דימונה
טלפון לשירות משלוחים: 08-9922597