WhatsApp FaceBook send e mail
צילום: אריק רובינשטיין

מסעדת צ'יצ'ו | חיפה

בר אוכל מרוקאי

ליאור אל־חי
08.09.20

"להנגיש את האוכל המרוקאי של יום שישי", מסביר גיל בניטה, בעלי "צ'יצ'ו – בר אוכל מרוקאי" בעיר התחתית בחיפה, את הרעיון מאחורי הקמת המסעדה ב־2014.

 

"התוכנית הייתה לקחת את הכריך המרוקאי של יום שישי – טעים, מהיר וחכם – ולפנק באמצעותו את הלקוחות", אומר בניטה. "כשאתה מגיע בשישי הביתה יש ריחות בישולים כי המרוקאים מכינים ארוחה גדולה בערב שבת, כך שאין להם למעשה ארוחת הצהריים. במקום זאת הם אוכלים כריך, שהוא בעצם ארוחת ערב מתומצתת".

 

לדברי בניטה, קונספט המסעדה (נתנזון 6) הוא לחם, קציצות ורוטב: "יש לנו שישה סוגי קציצות, על פי מתכונים של הסבתות האמיתיות שלנו. כל כריך הוא בעצם מתכון של סבתא אחרת. את הקציצות אנחנו שמים בתוך לחם פרנה מרוקאי שיוצא מהתנור. היום אנחנו נמצאים ב־70% מחזור, יש ירידה בכמות הקונים. אנחנו מקבלים את הלקוחות באהבה. הישיבה היא באוויר הפתוח ואפשר גם להזמין הביתה".

 

להזמנות: 1-700-50-25-45